Lämpöpumpun huolto ja varaosat

Huollamme kaikenlaiset lämpöpumput

Huollamme kaikenlaiset ilmalämpö,- ilma-vesi,- poistoilma,- ja maalämpöpumput merkistä riippumatta. Olemme Mitsubishi Electricin, Gree:n, Alpha Innotecin ja Panasonicin valtuutettu huoltoliike. Liikumme hyvin varustelluilla huoltoautoilla joista löytyy työvälineet ja tarvikkeet monenlaiseen tarpeeseen.

Kysy rohkeasti huoltotarpeitasi puhelimitse tai sähköpostilla!

Huoltopalvelumme:

  • Lämpöpumppujen huollot ja korjaukset
  • Lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien huollot, säädöt ja korjaukset
  • Varaosien ja tarvikkeiden toimitus
  • Huoltosopimukset ja takuukorjaukset
  • Konsultointi
  • Fresh Wash – puhdistukset

Ota yhteyttä osaavaan huoltoliikkeeseen!

Fresh Wash® - paras ilmalämpöpumpun huolto

Fresh Wash® pesu suoritetaan aina asiakkaalle sopivana ajankohtana. Fresh Wash -ilmalämpöpumpun pesu on nopea ja tehokas, eikä siitä koidu sotkua asiakkaan tiloihin. Yhden ilmalämpöpumpun Fresh Wash®- pesuun kuluu aikaa noin 1.5-2 tuntia.

Työ alkaa ulkoyksikön tarkastuksesta jossa tarkistetaan että laite on ehjä ja toimiva. Kylmäaineiden määrä tarkastetaan huoltoventtiilin kautta. Ulkoyksikölle tehdään täysihuolto joka kattaa itse laitteen, ulkoyksikön telineen ja sähköistyksen. Ulkoyksikön kennolle tehdään mekaaninen puhdistus. Mahdolliset havaittavat viat kirjataan ylös ja korjataan asiakkaan hyväksyttyä toimenpiteet. 

Ilmalämpöpumpun sisäyksikkö on se osa laitteesta, joka kerää eniten likaa. Sisäyksikölle tehdään täysihuolto ja varmistetaan sen toiminta. Huollon yhteydessä tarkastetaan mm. sähköliitännät, suodattimet, puhallinmoottorin toiminta ja kaukosäädinkin.

Mikäli laite pitää esimerkiksi vinkuvaa ääntä, voimme korjata vian samalla käynnillä. Yleisimmät varaosat ovat meillä mukana ja tilausta tehdessä tiedustelemme aina mahdollisia vikoja, joita asiakas on havainnut, jotta osaamme varustautua oikein.

Tiimillämme on vuosien kokemus ilmalämpöpumppujen huollosta.

Ilmalämpöpumpun sisäyksikön pesua varten laitteen alla oleva seinä suojataan Fresh Wash®-suojakaukalolla. Myös lattia ja huonekalut suojataan jolloin huonetila pysyy puhtaana. Ilmalämpöpumpun sisäyksikön suojaavat koteloinnit puretaan pois jotta likaan päästään käsiksi. Lika sijaitsee yleisemmin paikoissa, joihon normaalisti kotikonstein laitetta puhdistettaessa ei pääse käsiksi. Nämä toimenpiteet varmistavat, että ilmalämpöpumpun toimintaa heikentävä lika ja bakteerit saadaan tehokkaasti puhdistettua kaikkialta pumpun elementeistä.

Sisäyksikön pesu suoritetaan ainutlaatuisella Fresh Wash®-pesulaitteella, jolla saadaan aikaiseksi roiskimattomia tehokkaasti laitteen eri osia puhdistavia pisaroita. Pesemme koko kennon myös takaa sekä puhaltimen, joka laittaa ilman liikkeelle.Ilmalämpöpumpun sisäyksiköstä tuleva likavesi ohjataan Fresh Wash®-suojakaukaloon. Pesussa käytetään  n.3,5 litraa vettä. Pesuaineena on kehittämämme CleanTech -pesuaine, joka tulee kotimaiselta pesuainevalmistajalta. Pesuaine on vesiohenteinen, biologisesti hajoava sekä hajusteeton.

Irrotetut likaiset suodattimet ja koteloinnit jotka on purettu pois pestään ja kuivataan ennen uudelleen asentamista. Likavesikaukalo tyhjätään ja suojaukset poistetaan ja ympäristö siistitään kuntoon jossa se oli ennen pesun suorittamista. Sisäyksikön etupaneelin alle liimataan huoltotarra josta selviää seuraavan suositellun huollon ajankohta. Ohjeistamme asiakasta laitteen käytössä ja annamme hyödyllisiä käyttövinkkejä ja vastaamme askarruttaviin kysymyksiin.

Fresh Wash® ilmalämpöpumpun pesu on kotitalousvähennyskelpoista työtä.

Suoritamme ilmalämpöpumpun Fresh Wash- pesuja Pohjois-Savon alueella.

Ota rohkeasti yhteyttä! 

Tutustu tarkemmin palkittuun Fresh Wash® – ilmalämpöpumpun huoltoon.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Toimialueenamme on Kuopio, Iisalmi, Varkaus ja koko Pohjois-Savo. Olemme tavoitettavissa puhelimitse klo 7-20 joka päivä!

Kysy myös muualle päin Suomea!