Kuningasideoittesi toteuttaja

Ilma-vesilämpöpumput

Mitsubishi Electric Ecodan

Täydellinen kokonaisratkaisu saneeraus- ja uudiskohteisiin.

Ecodan Next Generation ilmavesilämpöpumppu toimii portaattomalla invertteri tekniikalla, käsittäen myös uuden omaa tuotekehitystä olevan varaajan. Täysin uusi säätöjärjestelmä tarkoittaa suuria säästöjä talon omistajalle, koska Ecodan Next Generation tarvitsee muita järjestelmiä vähemmän energiaa talon lämmittämiseen.

Ecodan Next Generation lämpöpumppuja on useita erilaisia malleja ja kokoluokkia, mikä tarkoittaa, että voit aina valita taloosi parhaiten sopivan laitekokonaisuuden.

Sisäyksikkö on vain 1,6 metriä korkea, mutta sisältää silti varaajan, johon mahtuu 200 litraa vettä. Kiitos Ecodan Next Generation lämpöpumpun pienen koon, se on helppo sijoittaa myös mataliinkin tiloihin.

Koska Ecodan Next Generation tuottaa maksimaalisen lämmön minimaalisella lisäenergian käytöllä, tuottaa järjestelmä 30–50 prosenttia vähemmän hiilidioksidi päästöjä kuin tavallinen lämmitysjärjestelmä.

Lue lisää tästä

Pyydä ilmainen mitoituskäynti!

Mitsubishi Electric Energiansäästäjä

Nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle

Saavutetuilla säästöillä katetaan jo muutamassa vuodessa laitteiston hankintakustannukset ja kiinteistön arvo nousee välittömästi asennuksen jälkeen.

Mitsubishi Electric on kehittänyt laitteiston, joka asennetaan olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle. Tämä energiasäästäjä sopii erinomaisesti niin omakotitaloihin kuin suurempiinkin kiinteistöihin, riippumatta lämmönlähteistä. Öljy, suora sähkö tai muut lämmönlähteet – kaikki käyvät. 

Laitteisto on hyvin yksinkertainen. Se koostuu rakennuksen ulkopuolelle sijoitettavasta ulkoyksiköstä, joka ottaa energian ulkoilmasta ja siirtää sen rakennuksen sisälle sijoitetulle lämmönvaihtimelle. Siitä lämpöenergia siirtyy olemassa olevaan vesikiertoiseen lämmönjakoon.

Energiansäästöllä kattaa rakennuksen vuotuisesta lämmitystarpeesta n. 80% ja vain kaikkein kovimmilla pakkasilla otetaan lisälämpöä kiinteistön olemassa olevasta lämmitysjärjestelmästä.

Järjestelmää on mahdollista täydentää myöhemmin esim. Mitsubishi Electric Ecodan varaaja yksiköllä. Tämä kaikki toimii täysin automaattisesti eikä mitään muutoksia vaadita eri lämmönlähteiden vaidon välillä.

Lue lisää omakoti kokoluokan laitteesta

Lue lisää kiinteistö kokoluokan laitteesta

Pyydä ilmainen mitoituskäynti!

Gree Käyttövesilämpöpumppu 

GREE Käyttövesilämpöpumppu lämmittää käyttöveden tutulla lämpöpumpputekniikalla. Ulkoyksikkö kerää lämmitysenergian ulkoilmasta ja siirtää sen riittoisaan 185 litran käyttövesivaraajaan.

Käyttövesilämpöpumppu soveltuu saneeraus- sekä uudiskohteisiin ja on kompaktin kokonsa vuoksi helppo asentaa tilaan kuin tilaan. Vesivaraaja seisoo vapaasti lattialla ja voidaan asentaa esimerkiksi kellariin, autotalliin tai kodinhoitohuoneeseen.

GREEn patentoiman 2-aste rotaatiokompressorin avulla laite lämmittää vielä -25°C lämpötilassa kompressorilla käyttöveden 55 C asteiseksi. Vesivaraajassa on varalla 1,5 kW:n sähkölämmitin.

Todella simppeli ratkaisu käyttöveden tekoon, jos esimerkiksi lämmitys hoidetaan tulisijoilla tai ilmalämpöpumpulla.

Investointinakin edullinen ja myös säästät sähkölaskussasi pitkän pennin!

Lue lisää tästä

Pyydä ilmainen mitoituskäynti!

Säästät sähkölaskussasi pitkän pennin

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Toimimme Kuopion, Iisalmen, Varkauden ja koko Pohjois-Savon alueella Kuopion Karttulasta käsin. Olemme tavoitettavissa puhelimitse klo 7-20 joka päivä!

Kysy myös muualle päin Suomea!