Aurinkopaneelit antaa energiaa omalta katolta!

Aurinkosähkön pientuotanto Suomessa on kasvanut todella nopeasti. Syitä siihen ovat tekniikan kehittyminen ja tuotteiden uusi edullisempi hintataso. Omalta katolta tuotetusta sähköstä ei tarvitse maksaa siirtokustannuksia tai veroja ja mikä helpointa, kaiken kattavat verkkoon kytkettävät aurinkosähköjärjestelmät saat nyt yhdeltä toimittajalta!

Toimitamme täydellisiä aurinkosähköjärjestelmiä kotitalouksille, mökeille, maataloudelle ja yrityksille. Järjestelmät sisältävät laadukkaat aurinkopaneelit, sekä kaiken muun mitä tarvitset aurinkosähkön tuotantoon. Järjestelmän asennuksesta vastavat alan ammattilaiset jolloin Sinulle ei jää muuta kuin päätös hankinnasta.

Toimitamme myös kotiakkujärjestelmiä. Kysy lisää!
Omalta katolta tuotetusta sähköstä ei tarvitse maksaa siirtokustannuksia tai veroja

Canadian Solar - korkeatehoiset aurinkopaneelit

Aurinkosähköjärjestelmissämme käytetään yhden maailman suurimman aurinkopaneelivalmistajan, Kanadalaisen Canadian Solarin aurinkopaneeleita. Paneelit ovat huippuluokkaa ja niissä on pieni tehohäviö paneeleiden välillä sekä erinomainen suorituskyky myös varjossa. Lue lisää maahantuojan sivuilta!

Aurinkopaneelin tuottama aurinkosähkö siirretään invertteriin joka säätelee sähkönsiirtoa kodin laitteiden tarpeisiin. Järjestelmissämme käytettävät invertterit tulevat itävaltalaiselta Froniukselta sekä Sofarilta.

Käytämme Suomessa valmistettuja kiinnikkeitä, jotka ovat testattuja Suomessa yleisimmin käytetyissä katoissa. Näin varmistamme että aurinkopaneelit pysyvät katolla kovallakin tuulella eikä vaaraa vuodoista ole.

Jokaiselle kattotyypille on oma kiinnitysjärjestelmä sen mukaan montako paneelia kohteeseen asennetaan. Kiinnikejärjestelmä on suunniteltu niin ettei hävikkiä synny ja asennus on nopeaa ja kustannustehokasta.

Mitoitamme aina kartoituskäynnin perusteella Teille sopivimmat ratkaisut!

Pyydä tarjous ja ilmainen kartoituskäynti!

Fronius Symo invertteri

• Kuljettaa aurinkopaneelien tuottaman sähkön kodin laitteille
• Invertterissä näyttö ja etäseuranta
• Rekisteröinnin jälkeen 7 vuoden tehdastakuu
• Pohjolan olosuhteisiin suunniteltu, toimii jopa -25 asteen pakkasessa
• IP65 suojausluokka, kestää ulkona

Sofar invertteri - suunniteltu Pohjolan markkinoille

• Kuljettaa aurinkopaneelien tuottaman sähkön kodin laitteille
• Helppo asentaa ja ottaa käyttöön
• 10 vuoden tehdastakuu
• Säänkestävä – toimii jopa -30 °C pakkasessa
• IP65-luokitus – voidaan sijoittaa rakennuksen ulkopuolelle
• Kaksi MPPT-liitäntää – mahdollistaa paneelien sijoittamisen kahteen eri ilmansuuntaan

Nordic Sun Off-grid -voimalat aurinkosähkölle

Nordic Sun Off-grid -voimalat tarjoavat luotettavan ja helppokäyttöisen ratkaisun sähkön tuotantoon paikoissa, joissa ei ole pääsyä valtakunnalliseen sähköverkkoon. Ne hyödyntävät Victron Energyn EasySolar-teknologiaa ja Canadian Solar -aurinkopaneeleita sähkön tuottamiseksi.

Voimalat ovat saatavilla eri kokoluokissa (800, 1600 ja 2400), ja niiden kapasiteetti sekä tehokkuus on suunniteltu tukemaan erilaisten sähkölaitteiden käyttöä luonnon keskellä. Laitteistoon sisältyy myös etävalvonta ja helppo asennus, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan mökkeilyyn tai muihin vastaaviin käyttötarkoituksiin.