Aurinkopaneeli tuo energiaa omalta katolta!

Aurinkopaneelit ja täydelliset aurinkoenergiajärjestelmät Pumppukunkulta

Aurinkosähkön pientuotanto Suomessa on kasvanut todella nopeasti. Syitä siihen ovat tekniikan kehittyminen ja tuotteiden uusi edullisempi hintataso. Omalta katolta tuotetusta sähköstä ei tarvitse maksaa siirtokustannuksia tai veroja ja mikä helpointa, kaiken kattavat verkkoon kytkettävät aurinkosähköjärjestelmät saat nyt yhdeltä toimittajalta!

Toimitamme täydellisiä aurinkosähköjärjestelmiä kotitalouksille, mökeille, maataloudelle ja yrityksille. Järjestelmät sisältävät laadukkaat aurinkopaneelit, sekä kaiken mun mitä tarvitset aurinkosähkön tuotantoon. Järjestelmän asennuksesta vastavat alan ammattilaiset jolloin Sinulle ei jää muuta kuin päätös hankinnasta. 

Toimitamme myös kotiakkujärjestelmiä. Kysy lisää!

Canadian Solar - korkeatehoinen aurinkopaneeli

Aurinkosähköjärjestelmissämme käytetään yhden maailman suurimman aurinkopaneelivalmistajan, Kanadalaisen Canadian Solarin aurinkopaneeleita. Paneelit ovat huippuluokkaa ja niissä on pieni tehohäviö paneeleiden välillä sekä erinomainen suorituskyky myös varjossa. Lue lisää maahantuojan sivuilta!

Aurinkopaneelin tuottama aurinkosähkö siirretään invertteriin joka säätelee sähkönsiirtoa kodin laitteiden tarpeisiin. Järjestelmissämme käytettävät invertterit tulevat itävaltalaiselta Froniukselta sekä Sofar Solarilta.

Käytämme Suomessa valmistettuja kiinnikkeitä, jotka ovat testattuja Suomessa yleisimmin käytetyissä katoissa. Näin varmistamme että aurinkopaneelit pysyvät katolla kovallakin tuulella eikä vaaraa vuodoista ole.

Jokaiselle kattotyypille on oma kiinnitysjärjestelmä sen mukaan montako paneelia kohteeseen asennetaan. Kiinnikejärjestelmä on suunniteltu niin ettei hävikkiä synny ja asennus on nopeaa ja kustannustehokasta.

Mitoitamme aina kartoituskäynnin perusteella Teille sopivimmat ratkaisut!

Pyydä tarjous ja ilmainen kartoituskäynti!

Fronius Symo invertteri

  • Invertterissä näyttö ja etäseuranta
  • Rekisteröinnin jälkeen 7 vuoden tehdastakuu
  • Pohjolan olosuhteisiin suunniteltu, toimii jopa -25 asteen pakkasessa
  • IP65 suojausluokka, kestää ulkona

Sofar Solar invertteri - suunniteltu Pohjolan markkinoille

  • Helppo asentaa ja ottaa käyttöön
  • 10 vuoden tehdastakuu
  • Säänkestävä – toimii jopa -30 °C pakkasessa
  • IP65-luokitus – voidaan sijoittaa rakennuksen ulkopuolelle
  • Kaksi MPPT-liitäntää – mahdollistaa paneelien sijoittamisen kahteen eri ilmansuuntaan

Omalta katolta tuotetusta sähköstä ei tarvitse maksaa siirtokustannuksia tai veroja

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Toimialueenamme on Kuopio, Iisalmi, Varkaus ja koko Pohjois-Savo. Olemme tavoitettavissa puhelimitse klo 07.00-16.30 joka päivä!

Kysy myös muualle päin Suomea!