Kuningasideoittesi toteuttajat

Pumppukunkulta lämpöpumppujen asennukset, huollot ja varaosat, aurinkosähköjärjestelmät sekä jäähdytys ja ilmanvaihtojärjestelmät.

Lämpöä koteihin jo vuodesta 1991

Olemme suomalainen perheyritys Kuopion Karttulasta. Timo Heimonen perusti yrityksen alkujaan 1991. Timo on toiminut energialaitosten ja lämpöpumppujen saralla kymmeniä vuosia. Kokemusta Timolle on kertynyt niin kaasutuslaitoksista, turbiineista kuin lämpöpumpuista. Vuoden 2015 keväällä Timon pojat Esa ja Aku valmistuivat ilmastointilaite- ja lämpöpumppuasentajiksi. Siitä lähtien veljekset ovat hankkineet kokemusta useiden satojen erilaisten lämpöpumppujen ja kylmälaitteiden myynnistä, asennuksesta ja huollosta. Vuoden 2018 alussa Timon jäädessä sairaseläkkeelle, veljekset jatkoivat perheyrityksen pyöritystä. Veljekset ovat työnohessa kehittäneet osaamistaan kylmäasentajan ammattitutkinnolla. Vastaamme tunnollisesti veroistamme, luvistamme ja muista velvoitteistamme, älä siis tarjoa meille töitä ”ilman kuittia”- periaatteella. Kouluttaudumme jatkuvasti alan uusien muutosten sekä uusien tuotteiden osalta voidaksemme palvella Sinua paremmin! Palvelemme asiakkaitamme rehellisesti, ystävällisesti ja joustavasti, näin uskomme antavamme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen Sinulle!

Olemme pohjoismaiden suurimman lämpöpumppujen ja ilmastointilaitteiden maahantuojan ja tukkuliikkeen Scanoffice Groupin paikallinen jälleenmyyjä. Edustamme laadukkaita tuotemerkkejä kuten Mitsubishi Electric ja Alpha Innotec.

Tällä hetkellä panostamme kovasti aurinkoenergiaan, jonka uskomme olevan tulevaisuuden suuri työllistäjä myös meille. Teemme myös asbestikartoituksia. Mutta nimemme mukaan olemme Pumppukunkkuja; lämpöpumput ovat siis edelleen osaamisemme ytimessä.

Jos haluat kokea ennenkokemattoman asiakaskokemuksen, ota yhteyttä Pumppukunkkuihin!

Yrittäjät Esa ja Aku Heimonen

Lupaamme Sinulle seuraavat edut:

• Ilmainen mitoitus- ja suunnittelukäynti paikanpäällä
• Laadukkaat ja toimivat tuotteet
• Ammattitaitoinen ja mielipiteitäsi arvostava asennuspalvelu
• Kiroilematon, tupakoimaton ja siisti asentaja
• Huoltopalvelut ja varaosat koko laitteen elinkaaren ajan samasta tutusta liikkeestä
• Selkeät suomenkieliset käyttöohjeet
• Turvallinen ja toimiva takuu
• Olemme tavoitettavissa ongelmien tai kysymysten varalle

Muutamia asiakkaitamme

Kokemuksia asiakkailta