Maalämpöpumppu

Tiesitkö että vaihtamalla öljylämmityksen ilma-vesilämpöpumppuun tai maalämpöpumppuun, valtio tukee investointia 4000€ avustuksella! Kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Haluatko huolettoman ja toimivan maalämpöprojektin?

Ota yhteyttä meihin! Autamme sinua koko projektin ajan. Teemme ilmaisen kartoituskäynnin jonka jälkeen mitoitamme laitteet ja muut komponentit yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Tämä takaa toimivan kokonaisuuden ja tyytyväisen asiakkaan.

Toteutamme projektit suunnittelusta ja lämpökaivojen porauksesta aina ensimmäiseen käynnistykseen ja käytönopastukseen. Olemme myös aina tavoitettavissa jos sinulle tulee kysyttävää tai tarvitset apua.

Kauttamme saat erittäin laadukkaat ja varmatoimiset Mitsubishi Electric sekä Alpha Innotec maalämpöpumput.

Älykäs ja hiljainen maalämpöpumppu-uutuus;
Mitsubishi Electric Geodan!

Huippuluokan Mitsubishi Electric Geodan maalämpöpumppu on sijoitus mukavuuteen ja edulliseen sekä puhtaampaan energiaan.

Geodan on suunniteltu erityisesti pohjoismaiden olosuhteet huomioon ottaen. Kompaktin kokonsa puolesta se sopii erinomaisesti esimerkiksi saneerauskohteessa ahtaampiinkin kellaritiloihin. Uudiskohteissa lämmitysjärjestelmän laitteet pyritään usein sijoittamaan kodinhoitohuoneeseen ja Geodan maalämpöpumpun koko ja hiljainen ääni nousevat silloin arvoonsa.

Erikseen hankittavalla lisäsovittimella Geodan voidaan myös liittää verkkoon, jolloin lämmitysjärjestelmän asetuksia voidaan säätää etänä internet-selaimessa tai mobiilisovelluksessa!

Geodanin monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen maalämpöpumpun!

  • Energialuokka A+++
  • Hiljainen ääni (vain 42dB)
  • Kompakti koko (korkeus 175cm)
  • Wi-fi ja älyverkko mahdollisuus
  • Mukautuva lämpökaivon kontrolli
  • Ympäristöystävällisempi kylmäaine R32

Tutustu esitteeseen (pdf) tai lue lisää maahantuojan sivuilta!

Laadukas saksalainen alpha Innotec maalämpöpumppu

AIT Deutschlandin valmistamat Alpha innotec-lämpöpumput ovat alansa huippua. AIT Deutschland on Euroopan johtavia lämpöpumppuvalmistajia ja useista heidän innovaatioistaan on tullut alan standardeja. Tuotteiden takana on alan johtavaa insinööri- ja kehitystyötä. Tuotteiden valmistuksessa kaikki perustuu perusteelliseen käsityöhön.

Jokainen lämpöpumppu on 100% testattu tehtaalla. Tuotantolinjalla on useita erillisiä testausvaiheita ja lämpöpumppu testataan myös täydellisenä pakettina. Lisäksi laitteet testaa säännöllisesti ulkopuolinen taho. Tämä testaus tuo aina huippuarvosanat!

Lämpöpumpulla on viiden (5) vuoden täystakuu jonka aikana sinun ei tarvitse olla huolissaan laitteen toimivuudesta.

Alpha Innotecin maalämpöpumppuja on lukuisia eri kokoluokkia  ja malleja. Tämä takaa jokaiseen kohteeseen sopivan ja toimivan ratkaisun!

Esite PWZSV Inverter malleista (pdf)