Jäähdytys ja ilmanvaihto

Laadukkaat Mitsubishi Electric, Gree ja Mobair jäähdytys ja ilmanvaihtoratkaisut. Valitse kiinteistösi tarpeisiin sopiva laite ja ota meihin yhteyttä. Tarjoamme ilmaisen suunnittelu- ja mitoituskäynnin sekä ammattitaitoisen asennuspalvelun! Kaukosäädin käteen -palveluumme kuuluu myös tarvittavat timanttiporaukset esimerkiksi kerrostalon seinään ja muut erikoistyöt.

Mitsubishi Electric HR ilmanjäähdytin

HR COOL jäähdytin on kompaktin kokonsa ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta helposti sijoitettavissa kaikkiin tiloihin, myös mataliin kohteisiin, kuten esimerkiksi ikkunoiden ja ovien yläpuolelle. Selkeällä ja helppokäyttöisellä kaukosäätimellä laitteen ohjelmoiminen sohvalta tai toimistotuolilta käsin käy vaivattomasti.

GREE Bora ilmanjäähdytin

GREE Bora huoneilmajäähdytin tuo raikkaan viileyden nopeasti sinne, missä tuskaillaan kuuman sisäilman kanssa. Laite soveltuu sekä kotien että toimistojen viilentämiseen. Laitteiston tyylikäs puhtaanvalkoinen sisäyksikkö istuu yhtä lailla niin kotiin kuin toimistoon. Hiljaista ja huomaamatonta sisäyksikköä ohjaat helppokäyttöisellä kaukosäätimellä. Bora on nimenomaan viilennykseen suunniteltu malli, jonka kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa hyvän energiatehokkuuden ja hiljaisen käyntiäänen.

Mobair ilmanvaihtotuotteet

Mobair-ilmanvaihtolaitteet tarjoavat tehokkaan ratkaisun sisäilman parantamiseen erilaisissa kiinteistöissä. Nämä laitteet parantavat asuinmukavuutta poistamalla epäpuhtaudet ja kosteuden ja tuomalla tilalle suodatettua ulkoilmaa, mikä edistää terveellistä sisäilmaa ja vähentää allergiaoireita. Mobair ilmanvaihtolaitteet on suunniteltu helppokäyttöisiksi, kestämään pitkään, ja niiden asentaminen on vaivatonta. Tuotteet ovat kotimaisia Avainlippu-tuotteita, jotka on valmistettu laadukkaasti suomalaisiin olosuhteisiin sopiviksi.

Mobair 4100 on uusi ainutlaatuinen lämmönsiirtopuhallin, joka jakaa lämpimän tai viileän ilman tasaisesti eri huoneisiin energiaa säästäen. Laite levittää esimerkiksi takan tai ilmalämpöpumpun lämpöä huoneesta toiseen, jolloin viileät huoneet lämpenevät edullisesti. Kesällä laite siirtää lämpöpumpun jäähdyttämää ilmaa vaikkapa makuuhuoneeseen. Mobair 4100 lämmönsiirtopuhallin soveltuu hyvin niin koti- kuin toimistokäyttöön – kaikkialle, missä halutaan hyödyntää ilmankiertoa ja parantaa ilmanlaatua.

Mobair 2010 tuloilmalämmitin on pienikokoinen ja tehokas tuloilmalaite vanhoihin rakennuksiin, joissa on koneellinen ilmanpoisto. Laite suodattaa ja lämmittää huoneeseen laitteen läpi ulkoa tulevan korvausilman. Sopii (erityisesti) asuintiloihin omakoti-, rivi- ja kerrostaloihin.

Tuloilmalaitteen toiminta perustuu huoneessa olevaan alipaineeseen, jolloin suodatettua ja raikasta ilmaa virtaa haluttuun tilaan täyttämään alipaine. Haluttaessa ilma voidaan lämmittää kytkemällä lämmitin päälle. Laite on myös energiatehokas, sillä lämmitintä voidaan pitää päällä vain tarpeen vaatiessa. Tällöin huoneen varsinaiset lämmittimet eivät kuormitu niin paljon.

Mobair 2010 on myös helppo asentaa ja huoltaa. Laitteen mukana saat asennuskehyksen ja kiinnitysruuvit. Huolettoman huollon kulmakivi on kerran vuodessa vaihdettava hienosuodatin.

Mobair 2075 on tehokas tuloilmalaite tiloihin, joissa voi oleskella samaan aikaan suurempikin määrä ihmisiä. Nämä ilmanvaihtolaitteet soveltuvat erityisen hyvin toimistoihin, liiketiloihin, päiväkoteihin ja kouluihin, joissa hapen ja raikkaan ilman tarve on suuremman ihmismäärän vuoksi suurempi kuin kotona.

Kaikkien on hyvä hengittää kun Mobair 2075 ilmanvaihtokoneet suodattavat tilaan raikasta korvausilmaa. Oikein asennetut ilmanvaihtolaitteet parantavat lisäksi viihtyvyyttä ja työtehoa, sillä liian alhaisen tai korkean lämpötilan on todettu heikentävän työtehoa. Myös toimistolaitteiden kuten tieto- ja kopiokoneiden pitkäaikainen ja aktiivinen käyttö työtilassa nostavat ilmanvaihdon vaatimustasoa, johon Mobair ilmanvaihtokoneet on suunniteltu vastaamaan.

Tuloilmalaitteen käyttö huoneen sen hetkisen sisäilmatilanteen mukaan on helppoa. Ilmanvaihtokoneen käyttökytkimistä vain valitaan halutut lämpötila- ja puhallinnopeudet (1–5), ja laite käynnistyy ja pysähtyy narukytkimestä. Korvausilma on aina myös halutun lämpöistä, sillä laite lämmittää ulkoa tulevan raittiin ilman joko huoneen kiertoilmalla tai tarvittaessa itsesäätyvällä lämpöpatterilla.

Normaaliasennossa ilmanvaihtokoneen sisään virtaa ulkoilmaa ja huoneilmaa tasaisessa suhteessa, mutta jos suhdetta halutaan muuttaa voidaan sulkea joko ulkoilmaventtiiliä tai huoneilma-aukkoa oven sisäpuolelta.

Mobair 2075 ilmanvaihtolaitteet ja ilmanvaihtokoneet on helppo asentaa ja huoltaa. Ilmanvaihtokoneet toimitetaan pakkauksessa, joka sisältää asennuskehyksen ja kiinnitysruuvit. Huolettoman huollon kulmakivi on kerran vuodessa vaihdettava hienosuodatin. Tämän huollon avulla ilmanvaihtolaitteet toimivat ongelmitta ja toivotulla tavalla. Ulkosäleikkö ja ulkoilmaputki kuuluvat toimitukseen.

Mitsubishi Electric Lossnay ilmanvaihtolaitteet

Mitsubishi Electric Lossnay on innovatiivinen ilmanvaihtolaite, joka yhdistää tehokkaan energiansäästön ja korkealaatuisen sisäilman. Se hyödyntää ainutlaatuista lämmönvaihtoteknologiaa, joka mahdollistaa käytetyn ilman lämmön talteenoton ja raikkaan ulkoilman esilämmityksen tai -viilennyksen, parantaen näin energiatehokkuutta ja asumismukavuutta. Lossnay varmistaa, että sisäilma pysyy raikkaana ja terveellisenä, tehden siitä ihanteellisen ratkaisun niin kotiin kuin toimistoon.