Ilma-vesilämpöpumppu lämmittää kiinteistösi sekä käyttövetesi

Ilma-vesilämpöpumput tarjoavat kustannustehokkaan ja ympäristöystävällisen ratkaisun kotisi lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuotantoon. Ne mahdollistavat merkittävät säästöt lämmityskuluissa, jopa 60% verrattuna perinteisiin lämmitysmuotoihin, kuten öljy- tai sähkölämmitykseen.

Ilma-vesilämpöpumput soveltuvat erinomaisesti vesikiertoisiin lämmönjakojärjestelmiin, kuten vesipattereihin tai lattialämmitykseen, ja niiden avulla voidaan hallita kotisi lämpötilaa tehokkaasti ja mukavasti ympäri vuoden. Ilma-vesilämpöpumppuja on sekä kokonaispaketteina että saneerauspaketteina jolloin ne kytketään olemassa olevan järjestelmän rinnalle.

Tutustu alta huippulaadukkaisiin Mitsubishi Electric Ecodan ja Gree Versati Nordic ilma-vesilämpöpumppuihin ja pyydä ilmainen mitoituskäynti!

ilma-vesilämpöpumpulla voit säästää talosi lämmityskustannuksissa jopa yli puolet

Mitsubishi Electric Ecodan R32 ilma-vesilämpöpumppu on täydellinen kokonaisratkaisu saneeraus- ja uudiskohteisiin.

Ecodan Next Generation ilma-vesilämpöpumppu toimii portaattomalla invertteri tekniikalla, käsittäen myös uuden omaa tuotekehitystä olevan varaajan. Täysin uusi säätöjärjestelmä tarkoittaa suuria säästöjä talon omistajalle, koska Ecodan Next Generation tarvitsee muita järjestelmiä vähemmän energiaa talon lämmittämiseen.

Ecodan Next Generation ilma-vesilämpöpumppuja on useita erilaisia malleja ja kokoluokkia, mikä tarkoittaa, että voit aina valita taloosi parhaiten sopivan laitekokonaisuuden.

Sisäyksikkö on vain 1,6 metriä korkea, mutta sisältää silti varaajan, johon mahtuu 200 litraa vettä. Kiitos Ecodan Next Generation lämpöpumpun pienen koon, se on helppo sijoittaa myös mataliinkin tiloihin.

Koska Ecodan Next Generation tuottaa maksimaalisen lämmön minimaalisella lisäenergian käytöllä, tuottaa järjestelmä 30–50 prosenttia vähemmän hiilidioksidi päästöjä kuin tavallinen lämmitysjärjestelmä.

Pyydä ilmainen mitoituskäynti!
Vanhan lämmitysjärjestelmän purkaminen
Mitsubishi Electric Ecodan
Ilma-vesilämpöpumppu kokonaispaketti asennettuna omakotitalon vanhan lämmitysjärjestelmän tilalle
Mitsubishi Electric Ecodan
Ilma-vesilämpöpumpun ulkoyksikkö
Previous slide
Next slide

Mitsubishi Electric energiansäästäjä nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle

Mitsubishi Electric on kehittänyt laitteiston, joka asennetaan olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle. Tämä energiasäästäjä sopii erinomaisesti niin omakotitaloihin kuin suurempiinkin kiinteistöihin, riippumatta lämmönlähteistä. Öljy, suora sähkö tai muut lämmönlähteet - kaikki käyvät. Saavutetuilla säästöillä katetaan jo muutamassa vuodessa laitteiston hankintakustannukset ja kiinteistön arvo nousee välittömästi asennuksen jälkeen.

Laitteisto on hyvin yksinkertainen. Se koostuu rakennuksen ulkopuolelle sijoitettavasta ulkoyksiköstä, joka ottaa energian ulkoilmasta ja siirtää sen rakennuksen sisälle sijoitetulle lämmönvaihtimelle. Siitä lämpöenergia siirtyy olemassa olevaan vesikiertoiseen lämmönjakoon.

Energiansäästöllä kattaa rakennuksen vuotuisesta lämmitystarpeesta n. 80% ja vain kaikkein kovimmilla pakkasilla otetaan lisälämpöä kiinteistön olemassa olevasta lämmitysjärjestelmästä.

Järjestelmää on mahdollista täydentää myöhemmin esim. Mitsubishi Electric Ecodan varaaja yksiköllä. Tämä kaikki toimii täysin automaattisesti eikä mitään muutoksia vaadita eri lämmönlähteiden vaihdon välillä.

Pyydä ilmainen mitoituskäynti!

Gree Versati Nordic ilmavesilämpöpumppu tarjoaa huippuluokan tehokkuutta ja ympäristöystävällisyyttä

GREE Versati Nordic on suunniteltu tarjoamaan korkeatasoista lämmitystehokkuutta Pohjoismaiden olosuhteisiin, yhdistäen A+++ energiatehokkuuden, suomenkielisen kosketusnäytön käyttöliittymän, ja Wi-Fi-yhteyden etäohjaukseen. Lisäksi siinä on integroitu 9 kW sähkövastus ja hiljainen toimintatila, joka tekee siitä erinomaisen valinnan niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiin.

Pyydä ilmainen mitoituskäynti!