Ilma-vesilämpöpumppu lämmittää kiinteistösi sekä käyttövetesi

Ilma-vesilämpöpumppu tuottaa lämpimän käyttöveden sekä talon vesikiertoisessa lämmityksessä käytettävän veden. Ilma-vesilämpöpumppuja on sekä kokonaispaketteina että saneerauspaketteina jolloin ne kytketään olemassa olevan järjestelmän rinnalle. 

Tiesitkö että vaihtamalla öljylämmityksen ilma-vesilämpöpumppuun tai maalämpöpumppuun, valtio tukee investointia 4000€ avustuksella! Kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Mitsubishi Electric Ecodan R32 ilma-vesilämpöpumppu on täydellinen kokonaisratkaisu saneeraus- ja uudiskohteisiin.

Ecodan Next Generation ilma-vesilämpöpumppu toimii portaattomalla invertteri tekniikalla, käsittäen myös uuden omaa tuotekehitystä olevan varaajan. Täysin uusi säätöjärjestelmä tarkoittaa suuria säästöjä talon omistajalle, koska Ecodan Next Generation tarvitsee muita järjestelmiä vähemmän energiaa talon lämmittämiseen.

Ecodan Next Generation ilma-vesilämpöpumppuja on useita erilaisia malleja ja kokoluokkia, mikä tarkoittaa, että voit aina valita taloosi parhaiten sopivan laitekokonaisuuden.

Sisäyksikkö on vain 1,6 metriä korkea, mutta sisältää silti varaajan, johon mahtuu 200 litraa vettä. Kiitos Ecodan Next Generation lämpöpumpun pienen koon, se on helppo sijoittaa myös mataliinkin tiloihin.

Koska Ecodan Next Generation tuottaa maksimaalisen lämmön minimaalisella lisäenergian käytöllä, tuottaa järjestelmä 30–50 prosenttia vähemmän hiilidioksidi päästöjä kuin tavallinen lämmitysjärjestelmä. 

Lue lisää esitteestä (pdf)

Pyydä ilmainen mitoituskäynti!

Mitsubishi Electric Ecodan ilma-vesilämpöpumppu asennettuna omakotitaloon

Katso esittelyvideo Mitsubishi Electric Ecodan ilma-vesilämpöpumpusta

"Mitsubishi Electric Ecodan ilma-vesilämpöpumpulla voit säästää talosi lämmityskustannuksissa jopa yli puolet"

Mitsubishi Electric energiansäästäjä nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle

Mitsubishi Electric on kehittänyt laitteiston, joka asennetaan olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle. Tämä energiasäästäjä sopii erinomaisesti niin omakotitaloihin kuin suurempiinkin kiinteistöihin, riippumatta lämmönlähteistä. Öljy, suora sähkö tai muut lämmönlähteet – kaikki käyvät. Saavutetuilla säästöillä katetaan jo muutamassa vuodessa laitteiston hankintakustannukset ja kiinteistön arvo nousee välittömästi asennuksen jälkeen.

Laitteisto on hyvin yksinkertainen. Se koostuu rakennuksen ulkopuolelle sijoitettavasta ulkoyksiköstä, joka ottaa energian ulkoilmasta ja siirtää sen rakennuksen sisälle sijoitetulle lämmönvaihtimelle. Siitä lämpöenergia siirtyy olemassa olevaan vesikiertoiseen lämmönjakoon.

Energiansäästöllä kattaa rakennuksen vuotuisesta lämmitystarpeesta n. 80% ja vain kaikkein kovimmilla pakkasilla otetaan lisälämpöä kiinteistön olemassa olevasta lämmitysjärjestelmästä.

Järjestelmää on mahdollista täydentää myöhemmin esim. Mitsubishi Electric Ecodan varaaja yksiköllä. Tämä kaikki toimii täysin automaattisesti eikä mitään muutoksia vaadita eri lämmönlähteiden vaihdon välillä.

Lue lisää omakoti kokoluokan laitteesta (pdf)
Lue lisää kiinteistö kokoluokan laitteesta (pdf)

Pyydä ilmainen mitoituskäynti!

Vanhan lämmitysjärjestelmän purkaminen
Mitsubishi Electric Ecodan
Ilma-vesilämpöpumppu kokonaispaketti asennettuna omakotitalon vanhan lämmitysjärjestelmän tilalle
Mitsubishi Electric Ecodan
Ilma-vesilämpöpumpun ulkoyksikkö
Previous
Next